Om JSK

Nye hold i karate:

Juelsminde Shotokan Karate Do-Kai starter nye hold i karate, hver år i September måned.
Herefter vil der være åbent for tilmeldinger ca. en måned frem… Hold iøvrigt øje med vores annonce i avisen!

Hvem kan deltage?

Karate er en sport for alle mellem 8 og 108 år. Både piger og drenge, kvinder og mænd, vil uanset alder, kunne deltage i træningen på et niveau der passer til dennes fysik og ambitioner.

Hvor forgår træningen?

Træningen forgår i Barrit skoles gymnastiksal Barritlanggade 47 7150 Barrit. Indgangen går igennem Barrithus.

Hvad skal man have på?

I starten er almindelig sportstøj udmærket, men når man er sikker på at man vil blive ved, skal man købe en “GI” – en hvid bomuldsdragt som er den traditionelle japanske karate dragt. Sådanne dragter samt diverse tilbehør kan købes gennem klubben til favorable priser (en god begynderdragt koster ca. 400,- kr.) Ellers foregår træningen uden fodtøj, ligesom smykker (ringe og halskæder) ikke bæres under træningen, da det kan skade dig selv eller andre.

Karateklubben:

Klubben er organiseret i Dansk Idræts Forbund, Dansk Karate Forbund og Shotokan Karate International. Medlemskabet af disse er dels en nødvendighed for at kunne deltage i mesterskaber, men også for at kunne gå til gradueringer (bælteprøver), deltage i træningslejre og kurser mm. – Endvidere sikre det medlemmerne at træningen til stadighed er varieret og alsidig.

Tilmelding.

Den første måned er GRATIS!!! Herefter får man hver 3. måned udleveret et girokort som skal betales for at kunne fortsætte med at træne.

Hvad er karate?

Shotokan karate er en moderne sport udviklet på basis af et våbenløs kampsystem. Gennem din karate træning udvikler du foruden evnen til at kunne forsvare dig selv, også din fysik og psyke. Endvidere er der et spændene sportsligt element i konkurrencekarate. Hvis du ønsker det, får du mulighed for at deltage i bælteprøve (gradueringer), hvor du på baggrund af din karatemæssige kunnen, tildeles en “grad” som giver dig ret til at bære et farvet bælte. Begyndere starter med et hvidt bælte, og “stiger” derefter til orange, grønt, violet, brunt, og endeligt sort som marker overgangen fra “elev” til “mester”. Generelt er det helt op til dig selv og dine egne ambitioner og trænings indsats HVAD du vil, og hvor langt du vil gå med din karate.

Lukket for kommentarer.