Pinselejr 2019

Invitation:
Horsens Shotokan Karate inviterer med stor glæde til årets Pinselejr med masser af gode oplevelser og super fed træning. Pinselejren har været en tradition som startede tilbage i 1988 af et par jyske karateklubber. Vi er idag tilknyttet 6 klubber. Det er en lejr, der giver en god rig mulighed for at dyrke karate og socialt samvær på tværs af alle klubberne. Vi håber på at se rigtig mange af vores venner fra Holstebro Karate Klub Shotokan, Struer Karate Skole, Brædstrup Shotokan Karateklub, Juelsminde Shotokan Karate Do-Kai, Vejle Shotokan Karate-Do og Horsens Shotokan Karate. Pinselejren afholdes i år af Horsens Shotokan Karate på Brædstrup Skole, Niels Wongesvej 4, 8740 Brædstrup.

Tidspunkt:
Pinselejren 2019 starter fredag den 7. juni kl 16:30 og slutter søndag den 9. juni kl 15:30.

Pris:
Prisen for denne spændende træningsweekend er: 400,- kr for børn 0-14 år 450,- kr for unge og voksne 15-99 år

Tilmelding:
Tilmeldingen og betaling foregår via din klub, og betaling skal ske dertil, og fremsendelse af deltagerantal (skema) til Horsens Shotokan Karate: hsk@horsens-shotokan.dk Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 7. maj. I forbindelse med tilmeldingen skal vi bruge følgende: navn på klub, fulde navn, alder og grad på hver deltager på medsendte. Klubben bedes udfylde skema.

Træning:
Vi skal træne fredag eftermiddag, lørdag formiddag og eftermiddag samt søndag formiddag. Lørdag eftermiddag vil der være mulighed for en tur i svømmehallen, der er gratis entre, og der er uddannede livreddere i hallen. Arrangørerne er ved at lave et spændende og alsidigt program, og vi stræber efter at sammensætte et program med relevant og udfordrende træning for alle bæltegrader. Træningen vil foregå udendørs eller indendørs afhængigt af vejret, og den enkelte instruktør. Træningsprogrammet vil fremsendes senere. Praktiske oplysninger: Prisen inkluderer fuld forplejning fra aftensmad fredag, hele lørdag og incl. frokost søndag. På Brædstrup Skole har vi adgang til en stor fodboldbane, en stor sportshal med omklædningsfaciliteter, Tumlesalen, og over for skolen – Brædstrup Karateklubs Dojo. Vi skal overnatte i klasseværelser, og I bør derfor medbringe et liggeunderlag, luftmadras eller lignende. Lejren er for alle, som selv kan komme i tøjet. De enkelte klubber har ansvaret for deres respektive børn.

Kiosk:
Der vil være mulighed for at købe slik og sodavand, når kiosken er åben fredag efter aftensmad og lørdag efter aftensmad. (Husk ”små penge”) gerne mønter.

Du skal medbringe følgende:
Gi og bælte Badetøj Løbetøj og løbesko Håndklæde og skiftetøj Sovepose eller dyne og liggeunderlag Lommepenge til kiosken Solcreme Sygesikringskort

Alkoholpolitik:
Alkohol kan købes i kiosken af personer over 18 år. Der må ikke medbringes alkohol på lejren, og det må kun nydes på fællesarealerne.

Spørgsmål:
Spørgsmål vedr. pinselejren kan stilles på hsk@horsens-shotokan.dk

Adresse:
Brædstrup Skole Niels Wongesvej 4 8740 Brædstrup

OSU

Program for Pinselejr 2019

Fredag:
16.30 Indskrivning / indkvartering
17.30 Fællestræning
18.30 Bad
19.00 Velkomst og spisning
Kiosken åbner
21.00 Aftenkaffe

Lørdag:
7.00 Morgenløb
8.00 Morgenmad
9.30 – 11.30 Træning
12.00 – 13.00 Frokost
14.00 – 15.30 Træning
15.30 – 16-00 Frugt og saft
16.00 – 18.00 Svømmehal (Gratis entre, og med uddannede livreddere i svømmehallen) HUSK BADETØJ!
19.00 Middag Kiosken åbner
21.00 Aftenkaffe

Søndag:
9.00 Morgenmad
10.30 Træning
12.00 Den Sorte Bog
13.00 Frokost
14.00 Oprydning
15.30 Farvel og tak for denne gang

Nøgleord: .Bogmærk Permalink.
Dennis Christensen

Om Dennis Christensen

Grøn Bælte - Site admin - Karate Nørd ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *